Bästa till rester!
Färdiga bagels går väldigt bra att stoppa i frysen i Toppits® fryspåsar - ju snabbare du fryser in dem efter bakning, desto godare blir resultatet när du väl tinar upp och värmer dem vid ett senare tillfälle.
Om din bagel är fryst, lägg den i ugnen på 175 grader. Uppvärmningstid beror på din bagels storlek: för en liten räcker ca 10 minuter, och för en större krävs ca 12 minuter. För ett extra frasigt resultat: när din bagel är uppvärmd, skär den i hälften och stoppa skivorna i en brödrost.
Använd vår Foodsaver App för full koll på om du har några bagels kvar i frysen, eller helt enkelt behöver baka en ny omgång ;)
För kortvarig förvaring (ca två dygn) håller sig bagels fräschast stoppade i en papperspåse. Pappret gör så att både smak och den frasiga ytan håller sig intakt, men brödet kan dock bli lite segare. Lösningen på detta är att värma brödet igen i ugn (spraya isåfall lite vatten över för frasigare yta) eller brödrost.