Bästa till rester!
Karamelläpplen håller i 2-3 dagar vid rumstemperatur. Tänk på att karamellen blir väldigt hård när den förvaras i kylen.
Får du knäckig karamell över? Då kan du använda denna till att göra eget karamellgodis! För att göra detta, lägg den kvarvarande karamellen i en liten bakform täckt med Toppits® plastfolie. Om formen är modell större, gör den mindre genom att i förväg avgränsa den med plastfolie eller Toppits® aluminiumfolie så att karamellen inte blir för platt. För att göra detta rullar du helt enkelt filmen eller folien till en "korv". Strö flingsalt över karamellen och låt den stelna helt. Ta sedan loss karamellen från formen och skär den i mindre bitar. Slå sedan in var och en av dessa i Toppits® bakplåtspapper. Vid rumstemperatur håller de i cirka 3 veckor. Karamellerna är från början härligt hårda och klibbiga, men efter 1-2 veckor blir de smuligare.