Ringstr. 99, D-32427 Minden
En värld av Toppits®
Nya upptäckter, gamla bekantskaper
Läckra recept, tips från kockar och amatörer, råd från insiders. Idéer för speciella middagar och speciella idéer för vardagen - välkommen till Toppits® värld!
Nya upptäckter, gamla bekantskaper
Läckra recept, tips från kockar och amatörer, råd från insiders. Idéer för speciella middagar och speciella idéer för vardagen - välkommen till Toppits® värld!
Dyk in i det asiatiska kökets aromatiska värld! Denna jättegoda marinad imponerar med en autentisk kryddig smak och tack vare en hemlig ingrediens blir ditt kött extra mört.
Läs merNär höstsäsongen återigen är här, står pumpa högt upp på inköpslistan. För att du ska kunna släppa loss din kreativitet i köket, visar vi dig olika sätt att frysa in höstgrönsaken, så att du alltid har den till hands för olika pumparecept.
Läs merVad är i det närmaste ett måste på grillpartyt? Örtsmör såklart! Till grillade grönsaker, kött eller som pålägg på baguetten – vi visar dig hur du gör den här klassikern själv och fryser in den.
Läs merIngen sommar utan ananas! Vi visar dig hur du kan förportionera och frysa in denna exotiska frukt. Då har du alltid fryst ananas redo att ta fram för en mumsig frukostskål, somriga cocktails och hälsosamma smoothies.
Läs merSå här bevarar du färskheten på den kokta broccolin i frysen.
Läs merSpaghetti, fusilli eller penne - det är lätt att frysa in och förlänga hållbarheten på kokta pastasorter.
Läs merVisste du, att det går utmärkt att frysa ris? Vi visar dig steg för steg hur du fryser det kokta riset på rätt sätt, så att du alltid snabbt kan ta fram det för dina risrätter.
Läs merVi har tagit fram tips på hur du bevarar färskheten på osten och vilka ostsorter som går bäst att frysa in.
Läs merVi visar dig hur du i några få steg fryser in kycklingköttet rätt, så att du alltid har en bit redo när du blir sugen på en kycklingrätt.
Läs merSoulfood-grönsakssoppa – med bara några få handgrepp kan soppgrönsaker frysas in. Så kan du använda dem för att laga din favoritsoppa snabbt och enkelt.
Läs merDet går även att frysa in nötter för längre hållbarhet. Här hittar du alla tips om hur du fryser in olika nötsorter så att de håller sig färska.
Läs merI bara några få steg fryser du in den mångsidiga höstliga kålen för senare förtäring.
Läs merMed sommarens slut följer även auberginesäsongens slut - men det är verkligen inte slutet för läckra recept som moussaka och liknande! Frys in grönsaken rätt, så kan du njuta av den flera månader senare.
Läs merMed dessa tre tips för överbliven mjölk som snart når sitt bäst före-datum slipper den värdefulla vätskan hamna i avloppet!
Läs merBevara färskheten på plommonen: Med bara några få steg har du plommon liggande i frysen, redo att förtäras.
Läs merFryst tofu håller inte bara längre, utan lämpar sig även bättre för marinad. Så här funkar det.
Läs merVinbär är egentligen en sommarfrukt – om du fryser in dem kan du hålla dem fräscha länge och äta dem när du vill.
Läs merVi visar dig steg för steg hur du fryser in och tinar upp kantareller, champinjoner och andra goda svampar på rätt sätt.
Läs merHar du hackat för mycket lök eller har du lök liggandes som börjar bli gammal? Frys in den! Det är både hållbart och praktiskt. Vi visar dig hur.
Läs merBlev det färsk jäst över från senaste bakningen? Inga problem. Det är lätt att frysa in och tina upp jästen, så att du kan använda den nästa gång du ska baka. Vi visar dig hur du gör.
Läs merHåller du dig frisk med hjälp av hälsosamma juicer, men låter fruktköttet hamna i soporna? Använd de vitaminrika resterna med våra tips!
Läs merSätt färg på julens godisbuffét! Med vårt enkla recept gör du en egen kristyr färgsatt med överbliven rödbetsjuice och överblivet matchapulver som garanterat kommer lysa upp bland julgodiset.
Läs merOavsett om du använder den som garnering, i en sallad eller i en smoothie - spenat är nyttigt OCH gott. Med våra tips och tricks kan du förvara den på bästa sätt och hålla den fräsch längre.
Läs merBakplåtspapper på rulle kan användas på fler sätt än du tror. Med rätt teknik kan du göra om det till muffinsformar eller klippa till det så att det passar perfekt i din runda kakform. Läs vidare, och lär dig mer.
Läs merFärska örter och kryddor från trädgården (eller butiken) ger sommarens rätter ljuvliga dofter och smaker. Men hur får jag dem att hålla längre? Vi ger dig tips för optimal förvaring!
Läs merGe variation åt den somriga och goda maten - perfekt som buffé
Läs merMed våra tips slipper du slänga överbliven eller övermogen frukt
Läs merBakade bullar och färskt bröd utan lång jäsning - tack vare frysen
Läs merFörläng rabarbersäsongen till kallare månader och frys in de krispiga, smakrika stjälkarna
Läs merInnan de övermogna bananerna slängs i papperskorgen räddar vi dem och stoppar dem i frysen. Mogna bananer är perfekta för glass, smoothies och muffins. Sluta släng, var svinnsmart - det är vårt motto!
Läs merVår kära morot - rotfrukten som passar både för sött och salt. Förvara i skafferi eller kylskåp - och såklart går dem även bra att frysa in. Vi ger dig tips på hur!
Läs merExtrapris på smör? Slå till! Du behöver inte använda hela biten direkt. Kanske blir det örtsmör över vid grillningen? Inga problem - frys in och använd senare.
Läs merKöttfärs kan givetvis frysas in för att hålla längre. Vårt tips berättar hur korrekt infrysning fungerar och hur länge fryst köttfärs håller sig fräsch.
Läs merZucchini smakar toppen fylld, i soppor, wok eller som grönsaksspagetti: zoodles! Köpte du för mycket? Frys in!
Läs merPaprikan är inte bara vacker - den är också väldigt god! Vilken tur att den färgglada grönsaken är så lätt att frysa in.
Läs merAtt kasta ditt bröd för att hälften av limpan torkat är inte bara irriterande - det är himla onödigt. Frys ner brödet istället - vi visar dig hur!
Läs merFörvaring på rätt sätt med Toppits®: skafferiet
Läs merMed Toppits® bakplåtspapper skyddar du brödets och kakans former med stil
Läs merFull njutning - gourmetmåltider på hemmaplan
Läs merRelaterade produkter